Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: дартс
2019-04-09

У спортивному залі гімназії ім. Т. Г. Шевченка відбулися змагання з дартсу в залік міської Спартакіади трудових колективів. Змагання із цього виду спорту проводилися вперше.  Коли ще на початку року було прийнято рішення про проведення даного виду змагань було багато сумнівів в доцільності у видовищності заходу і спортивному інтересі серед учасників. Проведені змагання розсіяли всі сумніви – захід вдався на славу.

Вперта боротьба за перемогу розгорнулася в змаганнях серед чоловіків, де фаворитом змагань був представник команди Освіта – Олександр Назаренко. Згідно проведеного жеребкування він виступав раніше за своїх конкурентів і тому боротьба тривала до останньої спроби решти учасників. В підсумку все вирішило лише одне очко – Олександр Назаренко, представник команди освітян – 82 очки, Олександр Середа, представник команди державних установ  – 81 очко. А в боротьбі за третє місце довелося суддівській колегії проводити додоткові спроби між Олександром Явтушенко з команди 3 ТВУЗ та Іваном Калашником, які набрали по 77 очок. В додаткових підходах переміг  Олександр Явтушенко, який в підсумку і посів третє місце.

В змаганнях жінок впевнену перемогу одержала Ірина Маслак із команди освітян, друге місце завоювала Ірина Бровко із команди газового господарства і третьою стала Анастасія Сіра із команди коледжу.

В командному перше місце посіла команда працівників освіти, другими стали представники коледжу ім. М. В. Гоголя і третє місце посіла команда 3 ТВУЗ. Після проведених видів змагань першою йде команда 3 ТВУЗ -87,5 балів, другою йде команда освітян – 83,5 балів, на третє місце вийшла команда представників державних установ – 70 балів.

Наступним видом змагань будуть змагання з міні – футболу, які розпочинаються 16 квітня 2019 року на міському стадіоні "Старт".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]