Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Школа Успіху. Миргород-2018"
2018-11-16

"Школа Успіху. Миргород-2018" - це Другий триденний профорієнтаційний форум для молоді віком 14-18 років: захід, на якому можна знайди відповіді на запитання щодо своєї майбутньої професії; дізнатися, як працюють місцева влада, підприємства та установи, а також поспілкуватися зі спікерами з різних професійних галузей.

Протягом трьох днів учасники мали змогу розвити в собі три типи філософського мислення: критичне, креативне і турботливе.

Перший день – креативний тип мислення. Учасники вчилися працювати в командах, виконувати спільно завдання, мислити, як одне ціле, вирішувати питання і конфлікти не так, як інші.

Другий день – турботливий тип мислення. Екскурсії протягом всього дня місцевими підприємствами та установами. Нові знайомства, нові відкриття, нові випробування чекали на учасників.

Третій день (як на мене, то найцікавіший і найпродуктивніший) – критичний тип мислення. Родзинкою цього дня стало те, що учасники навчалися створювати власні соціальні проекти – ази проектного менеджменту – які потім мали би втілити в життя.

У результаті цього було втілено 7 проектів і захищено у залі засідань Миргородської міської ради.

Відгуки:

Людмила Шумейко

Вручення Сертифікатів учасникам та спікерам проекту "Школа успіху Миргород 2018", який проходив у серпні цього року.

26 учасників під час триденного тренінгового навчання у серпні отримали теоретичний та практичний досвід з командоутворення та основ проектного менеджменту та отримали своєрідне домашнє завдання - реалізувати протягом двох наступних місяців власний(!) проект у своїй громаді/локації.

На жаль не всі учасники відчули серйозність та користь завдання. Причини напевно, різні, але головні меседжі - це байдужість, страх та відсутність підтримки з боку батьків, однолітків, дорослих. Захист проектів, які було втілено учасниками ШУ протягом двох місяців пройшов вдало, активно, напружено!

Кожен з авторів проектів отримав окрім Сертифіката подарунок: книгу-бестселлер.

Автори втілених проектів: ІВАН ГОРОДІВСЬКИЙ, МАРИНА СКЛЯР, СОФІЯ САВІСЬКО, КАТЕРИНА СІРЕНКО, СВІТЛАНА МАЛЕНКО, АЛЬОНА ГОРШНЬОВА, ВЛАДИСЛАВА МАРЮТА. 

Почесні гості офіційного заходу нагородження:

Організатор освітнього проекту "Школа Успіху" Благодійного фонду KLITSCHO FOUNDATION - ВОЛОДИМИР АНДРІЄВИЧ (м. Київ), а також: Роман Марюта (коваль, "Кузня Петра"), Олександр Бзенко (директор Миргородського хлібозаводу), Сергій Юрченко (Миргородський козацький полк).

Дякуємо всім за активну життєву позицію у розвитку молоді нашого міста!

БОРІТЬСЯ ЗА СВОЇ МРІЇ !!!

Детальна інформація та записи онлайн-трансляцій на сторінці "Школа успіху Миргород-2018" у Facebook: https://www.facebook.com/schoolofsuccessmyrhorod/?ref=br_rs

 

 

Арсен Шумейко, автор проекту

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]