Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Щасливих Великодніх свят!
2021-05-01

2 травня 2021 року православні християни святкують найважливіше свято – Великдень. Цей день особливий: зігрітий сонцем, обласканий теплим весняним вітром, сповнений добром та благодаттю.

Нажаль, вже другий рік поспіль через запровадження карантинних обмежень ми повинні святкувати Великдень вдома, аби зберегти своє здоров’я та здоров’я своїх рідних. Проте відділ «Служба у справах дітей» Миргородської міської ради не лишив без своєї уваги малечу, яка потребує особливої уваги та підтримки.

Цьогоріч, наша велика родина відділу «Служба у справах дітей» поповнилася новими дітками, які проживають разом зі своїми опікунами та піклувальниками на території Миргородської міської територіальної громади. Тож, за фінансової підтримки міської влади було придбано 64 солодких Великодніх набори, які зі щирими словами привітання було вручено адресатам. 

Із прийдешнім світлим святом Великодня! Нехай ангел охоронець оберігає вас від усіх негараздів. Думки нехай будуть світлими, а щастя в дім приходить із кожним новим світанком. Нехай ваше життя наповниться яскравими зустрічами і подіями, вірними друзями, хорошим настроєм і приємними відчуттями.

Відділ «Служба у справах дітей» висловлює найщирішу вдячність міському голові Сергію Соломасі та ФОП Хухрі Л.М., яка займалася підготовкою солодких пакунків, за можливість привітати дітей із Великодніми святами та подарувати їм гарний настрій. 


   

 Відділ «Служба у справах дітей»

 Миргородської міської ради

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]