Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розширена нарада з інспекторами організаційного відділу
2023-03-17

Міський голова Сергій Соломаха провів розширену нараду з інспекторами організаційного відділу. Цього разу акцент зробили на проблемних питань сільських населених пунктів. Міський голова  зазначив, що на нарадах увага здебільшого приділяється місту, а не селам. Тож цього разу керівники управлінь та відділів міської ради вислухали питання і пропозиції інспекторів сіл нашої територіальної громади.

Вони говорили про незадовільний стан доріг, проблему курсування транспорту, бродячих собак, відсутність медичних працівників, поводження з відходами. За словами міського голови, вирішити частину питань планують у найближчі місяці. Одне із найнеобхідніших нині - це ремонт доріг. Відновлювати покриття, грейдерувати та щебенити дороги почнуть за сприятливої погоди.

Інші питання, які обговорили з інспекторами сіл, стосувалися вуличного освітлення, перебоїв з електропостачанням після негоди, медичного забезпечення безпосередньо в селах, облаштування громадських вбиралень. 

Щодо питання транспортного сполучення з селами, про що теж наголошували інспектори, то основною проблемою для запуску додаткових рейсів автобусів є відсутність пасажиропотоку. Раніше міська влада вже запускала пробні маршрути, але водії не могли на них заробляти, тож відмовлялися від них. Якщо ж знайдеться механізм, як відшкодовувати перевізникам витрати, то додатковий транспорт буде курсувати. Стосовно бродячих собак у селах, то це питання потрібно вирішувати з місцевими мешканцями. Адже, швидше за все, ці тварини мають власників, які випускають їх на самовигул. Вплив на цих мешканців є один - викликати  поліцію.

Підсумовуючи нараду, Сергій Павлович повідомив, що вже з наступного місяця він планує розпочати виїзні зустрічі по округах. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]