Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розширена нарада з інспекторами організаційного відділу
2023-03-17

Міський голова Сергій Соломаха провів розширену нараду з інспекторами організаційного відділу. Цього разу акцент зробили на проблемних питань сільських населених пунктів. Міський голова  зазначив, що на нарадах увага здебільшого приділяється місту, а не селам. Тож цього разу керівники управлінь та відділів міської ради вислухали питання і пропозиції інспекторів сіл нашої територіальної громади.

Вони говорили про незадовільний стан доріг, проблему курсування транспорту, бродячих собак, відсутність медичних працівників, поводження з відходами. За словами міського голови, вирішити частину питань планують у найближчі місяці. Одне із найнеобхідніших нині - це ремонт доріг. Відновлювати покриття, грейдерувати та щебенити дороги почнуть за сприятливої погоди.

Інші питання, які обговорили з інспекторами сіл, стосувалися вуличного освітлення, перебоїв з електропостачанням після негоди, медичного забезпечення безпосередньо в селах, облаштування громадських вбиралень. 

Щодо питання транспортного сполучення з селами, про що теж наголошували інспектори, то основною проблемою для запуску додаткових рейсів автобусів є відсутність пасажиропотоку. Раніше міська влада вже запускала пробні маршрути, але водії не могли на них заробляти, тож відмовлялися від них. Якщо ж знайдеться механізм, як відшкодовувати перевізникам витрати, то додатковий транспорт буде курсувати. Стосовно бродячих собак у селах, то це питання потрібно вирішувати з місцевими мешканцями. Адже, швидше за все, ці тварини мають власників, які випускають їх на самовигул. Вплив на цих мешканців є один - викликати  поліцію.

Підсумовуючи нараду, Сергій Павлович повідомив, що вже з наступного місяця він планує розпочати виїзні зустрічі по округах. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]