Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Прощання із захисником Анатолієм Желізняком
2023-02-22

Війна з російським агресором в Україні триває. На жаль, вона не проходить без втрат. Наша громада втратила ще одного мужнього солдата Анатолія Желізняка. Він народився у селі Вирішальне, але більшу частину життя прожив у Миргороді. 15 лютого Анатолій Желізняк загинув під час обстрілу на Донецькому напрямку. 21 лютого Героя поховали у рідному селі. Більше - у відео сюжеті.

Анатолій Анатолійович народився 1 березня 1980 року. До захисту України він долучився у листопаді 2022 року, коли був призваний під час мобілізації. У складі своєї частини Анатолій Желізняк виконував бойові завдання як старший оператор першого протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки і героїчно загинув, захищаючи нашу державу, свободу та незалежність. 

Анатолій Желізняк навчався у Вирішальненській загальноосвітній школі, а потім вступив до Миргородського професійно-технічного училища. Він працював на цивільних професіях, але коли почалася війна, не залишився осторонь і став на захист своєї держави. Про це розповіла сільський голова с. Вирішальне Наталія Сліпухова.

Ще у дитинстві був небайдужим та допомагав усім, хто цього потребував. Анатолій Анатолійович завжди був надійною і чесною людиною, що і допомагало йому у боротьбі проти ворога. Але мінометний обстріл став останню крапкою у його житті. На прощанні із Анатолієм Желізняком  усі присутні висловили щирі співчуття його рідним та близьким.  Від Миргородської міської територіальної громади слова співчуття висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.

У Героя залишилися батьки, дружина, двоє дітей, сестра та брат. Світлий спомин про Анатолія Анатолійовича назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів та бойових побратимів.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]