Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ПРОЄКТ “БУДЬ” ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ ЖІНОК, ЯКІ ШУКАЮТЬ РОБОТУ В ІТ ТА КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЯХ
2022-08-03

До 4 серпня 19:00 триває реєстрація на проєкт БУДЬ. БУДЬ - це менторська програма підтримки для українок, які через війну втратили роботу, хочуть отримати нову професію і мріють про кар’єру ІТ. Проєкт реалізується INSCIENCE в рамках програми "ЄС за ґендерну рівність: разом проти ґендерних стереотипів та ґендерно-зумовленого насильства", що фінансується Європейським Союзом та реалізується спільно структурою ООН Жінки та ЮНФПА.

Через російську воєнну агресію понад 40% українців та українок втратили роботу. Для жінок нове місто чи країна часто означають зміни в кар’єрі – нове місце роботи чи зовсім нову професію. Більшість українців та українок вже планують отримати додаткову освіту. Для багатьох пошук роботи – це додатковий стрес. Освітня програма БУДЬ допоможе українкам зробити цей шлях легшим, швидшим і отримати фінансову незалежність.
 
  З учасницями працюватимуть понад сотня фахівців та фахівчинь з найкращих українських та глобальних компаній. Протягом трьох тижнів вони допомагатимуть оновити резюме та портфоліо, підготуватися до співбесід, здобути необхідні навички та досягти обрані кар’єрні цілі.
 
  Взяти участь у відборі можуть українські жінки незалежно від віку, досвіду чи місця перебування. Дізнатися про платформу БУДЬ більше та зареєструватися: https://inscience.io/be/ 
 
  Проєкт БУДЬ відкриває реєстрацію для учасниць вже вдруге. Більше 500 українок взяли участь у першій хвилі проєкту, 50 з них успішно завершили навчання, отримали запрошення на роботу або стажування. Для 450 менті участь у проєкті ще триває.
 
 
  Контакт для медіа:
  Анастасія Красножон, [email protected]
  __
 
  Проєкт БУДЬ реалізується громадською організацією INSCIENCE, яка популяризує науку, в рамках програми "ЄС за ґендерну рівність: разом проти ґендерних стереотипів та ґендерно-зумовленого насильства", що фінансується Європейським Союзом та реалізується спільно структурою ООН Жінки та ЮНФПА.
 
  INSCIENCE популяризує науку та підвищує її цінність для суспільства, бізнесу та держави. Масштабні науково-популярні конференції, інтерактивні лекції в незвичних локаціях, освітня позашкільна програма для підлітків, виставки наукових стартапів, спеціальні проєкти у медіа, наукові вечірки. Діяльність INSCIENCE охоплює багато напрямків, що об’єднані спільною метою – пропагувати цінність науки серед  широкої аудиторії.
 
  Цей анонс було створено за підтримки Європейського Союзу. Відповідальність за його зміст несе виключно автор і не обов’язково відображає погляди ЄС.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]