Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ПРОЄКТ “БУДЬ” ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ ЖІНОК, ЯКІ ШУКАЮТЬ РОБОТУ В ІТ ТА КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЯХ
2022-08-03

До 4 серпня 19:00 триває реєстрація на проєкт БУДЬ. БУДЬ - це менторська програма підтримки для українок, які через війну втратили роботу, хочуть отримати нову професію і мріють про кар’єру ІТ. Проєкт реалізується INSCIENCE в рамках програми "ЄС за ґендерну рівність: разом проти ґендерних стереотипів та ґендерно-зумовленого насильства", що фінансується Європейським Союзом та реалізується спільно структурою ООН Жінки та ЮНФПА.

Через російську воєнну агресію понад 40% українців та українок втратили роботу. Для жінок нове місто чи країна часто означають зміни в кар’єрі – нове місце роботи чи зовсім нову професію. Більшість українців та українок вже планують отримати додаткову освіту. Для багатьох пошук роботи – це додатковий стрес. Освітня програма БУДЬ допоможе українкам зробити цей шлях легшим, швидшим і отримати фінансову незалежність.
 
  З учасницями працюватимуть понад сотня фахівців та фахівчинь з найкращих українських та глобальних компаній. Протягом трьох тижнів вони допомагатимуть оновити резюме та портфоліо, підготуватися до співбесід, здобути необхідні навички та досягти обрані кар’єрні цілі.
 
  Взяти участь у відборі можуть українські жінки незалежно від віку, досвіду чи місця перебування. Дізнатися про платформу БУДЬ більше та зареєструватися: https://inscience.io/be/ 
 
  Проєкт БУДЬ відкриває реєстрацію для учасниць вже вдруге. Більше 500 українок взяли участь у першій хвилі проєкту, 50 з них успішно завершили навчання, отримали запрошення на роботу або стажування. Для 450 менті участь у проєкті ще триває.
 
 
  Контакт для медіа:
  Анастасія Красножон, [email protected]
  __
 
  Проєкт БУДЬ реалізується громадською організацією INSCIENCE, яка популяризує науку, в рамках програми "ЄС за ґендерну рівність: разом проти ґендерних стереотипів та ґендерно-зумовленого насильства", що фінансується Європейським Союзом та реалізується спільно структурою ООН Жінки та ЮНФПА.
 
  INSCIENCE популяризує науку та підвищує її цінність для суспільства, бізнесу та держави. Масштабні науково-популярні конференції, інтерактивні лекції в незвичних локаціях, освітня позашкільна програма для підлітків, виставки наукових стартапів, спеціальні проєкти у медіа, наукові вечірки. Діяльність INSCIENCE охоплює багато напрямків, що об’єднані спільною метою – пропагувати цінність науки серед  широкої аудиторії.
 
  Цей анонс було створено за підтримки Європейського Союзу. Відповідальність за його зміст несе виключно автор і не обов’язково відображає погляди ЄС.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]