Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про готовність міста до весняного паводку
2019-01-31

Про готовність об’єктів господарства міста, комунальних та спецслужб до пропуску льодоходу і повені у 2019 році йшлося на засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС, що відбулася 30 січня під головуванням першого заступника міського голови Сергія Швайки. У роботі комісії взяли участь члени міської комісії з питань ТЕБ та НС керівники комунальних підприємств, керівники підприємств, установ, організацій міста, депутати міської ради.

Зважаючи на значні снігопади та різкі зміни температурних показників, місто має завчасно підготуватися до паводку. У ході засіданні було зроблено акцент на заходах, передбачених усуненню наслідків  талої води та території можливого підтоплення, проаналізовано причини, які викликають підтоплення деяких садиб. Також було обговорено стан водопропускних та гідроспоруд на території міста, наявність та справність відповідних техзасобів, готовність комунальних та спецслужб до роботи.

Обговоривши питання комісія затвердити План дій з підготовки до пропуску льодоходу, повені та паводків у 2019 році. На період пропуску льодоходу задіяти оперативний штаб з попередження  та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з несприятливими погодними умовами осінньо-зимового періоду 2018/2019 року на території міста Миргорода створений розпорядженням міського голови від 29.11.2018 року № 136-в. На комісії було доручено провести перевірку відповідними службами стану гідротехнічних споруд, інженерних, мостових та водопропускних споруд, систем водопостачання і каналізації, ліній зв’язку та електропередач, їх  готовності до функціонування в період пропуску льодоходу та повені. забезпечити резерв паливно мастильних матеріалів в об’ємах необхідних для виконання робіт та у разі евакуації населення з підтоплених територій розробити план евакуації населення де передбачити місця розселення, харчування  та охорону евакуйованого населення та території.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]