Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про адміністративну процедуру: виклики для органів місцевого самоврядування
2024-04-29

22-24 квітня 2024 року у Львівській області відбувся навчальний тренінг "Практика застосування  Закону України "Про адміністративну процедуру": виклики для органів місцевого самоврядування, пошуки шляхів їх вирішення, організований".  Учасниками заходу були посадові особи місцевого самоврядування громад-партнерок Полтавської та Харківської областей, в тому числі представники Миргородської міської ради. У ході навчального тренінгу учасники удосконали та отримали нові теоретичні та практичні знання щодо реалізації Закону України “Про адміністративну процедуру”, що дозволить посадовим особам місцевого самоврядування застосовувати новації Закону на практиці.

Спікери тренінгу: Яна Брусенцова, експертка по взаємодії з органами місцевого самоврядування  Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»; Олена Гуленко, фахівчиня з нормативно-правових питань  Полтавського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», Ірина Шелеп, фахівчиня з нормативно-правових питань  Волинського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» забезпечили насичений та пізнавальний інтенсив для учасників заходу.

Захід був організований Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду США.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Особистий прийом громадян

20 травня 2024 року  з 16.00  до 17.00  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  (вул. Гоголя,171/1) заступник міського голови - начальник управління економічного розвитку та інвестицій Молочко Наталія Володимирівна проводитиме особистий прийом громадян.  Попередній запис за телефоном   (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
     
Внесено зміни до порядку денного 50-ої сесії

Про несення змін до розпорядження  міського голови від 07 травня 2024 року № 29-р "Про скликання п’ятдесятої сесії міської ради восьмого скликання".

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]