Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Поле чудес» для розвитку літніх людей
2019-09-20

Не кожному вдається доторкнутися до струн людської душі, але це вдалося колективу центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Миргородської міської ради, який в рамках проекту «Простір вільного розвитку літніх людей» провів інтелектуально-розважальний захід-гру «Поле чудес». «Квіти рідної країни» - за такою тематикою фахівці центру Валентина Донцова і Людмила Булатова підготували питання гри, а Людмила Байрамова – музичне супроводження. 

Все відбувалося за правилами – три тури і фінальна гра, справжній барабан з секторами, чорна скринька і дві шкатулки. Дивувала своєю активністю, ерудицією, винахідливістю і знаннями «золота» аудиторія. А музична пауза, підготовлена учнями Університету третього віку на чолі з їх чарівним організатором Валентиною Бровко, вразила талантом. Пісня «Черемшина» в їх виконанні довела до сліз організаторів заходу.
  А ще були переможці, призи , фіналісти і супер-приз. Панувала дуже душевна атмосфера, ніхто не залишився байдужим і зарядився позитивом. Несподіванкою стало для активної учасниці проекту «Простір для вільного розвитку літніх людей», активістки Університету третього віку Світлані Таран привітання з Днем народження від працівників центру СССДМ.
  Багато слів подяки за увагу до людей поважного віку почули фахівці ЦСССДМ. А колектив центру, в свою чергу, висловлює подяку Територіальному центру соціального захисту за плідну співпрацю. Дуже важливо надавати людям старшого покоління можливість відчувати себе впевненішими, активнішими і важливими громадянами нашого суспільства.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]