Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до бюджетної сесії
2021-12-22

У межах підготовки 14 сесії, яка відбудеться 24 грудня, на профільних комісіях обговорюють проєкти рішень з питань, передбачених сесійним розпорядженням. Ключове питання  чергової сесії – затвердження бюджету громади на наступний рік. Цьому питанню депутати приділяють максимум уваги. Підготовлені матеріали вже опрацьовано на комісіях з питань освіти, культури, туризму, молоді і спорту, впровадження цифрових технологій, з питань житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування та комунальних ресурсів, з питань соціальної політики, охорони здоров'я, материнства і дитинства, з питань земельних ресурсів, охорони довкілля та з питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та розвитку сільських територій.

Під час роботи комісій депутати ретельно обговорюють та аналізують цифри майбутнього фінансового документу, який, за словами начальника фінансового управління Сергія Скляра, є збалансованим та соціально спрямованим. Доходи бюджету громади на 2022-й рік заплановано в сумі близько 501,7 млн.грн. Доповідач деталізував дохідну та видаткову частини, розповів про фінансування галузей та місцевих програм:

  • видатки на розвиток освітньої галузі заплановані в сумі 285 млн.,
  • видатки на охорону здоров’я плануються в сумі 35 млн.грн.,
  • обсяг видатків на соціальний захист та соціальне забезпечення передбачений у сумі 26,9 млн. грн.,
  • на утримання спортивних закладів та реалізацію програм та заходів у галузі фізичної культури і спорту передбачено 7, 6млн. грн.,
  • на житлово-комунальне господарство, інфраструктуру, будівництво та реконструкцію об’єктів у 2022 році планується виділити кошти в сумі 50 млн.грн.

Також заплановані видатки на реалізацію заходів та місцевих програм - 1,5 млн. грн. Обсяг резервного фонду бюджету громади планується - 2,7 млн. грн. Цільовий фонд міської ради передбачається в сумі 300,0 тис. грн. та кошти за рахунок фонду охорони навколишнього природного середовища – 300,0 тис. грн. Передбачається передача міжбюджетного трансферту у вигляді іншої субвенції для реалізації програми забезпечення пожежної безпеки громади бюджету Комишнянської селищної територіальної громади у сумі 600,0 тис. грн. на утримання комунальної організації “Місцева пожежна охорона”.

Також на засіданні було розглянуто та підтримано проєкт Плану реалізації стратегічних напрямків економічного та соціального розвитку Миргородської міської територіальної громади на 2021 – 2024 роки в новій редакції, низку програм, земельні рішення, заслухано звіти заступників міського голови, секретаря міської ради та керуючої справами виконавчого комітету, інші рішення, затверджені у міжсесійний період.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]