Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Пам’ятаємо! Перемагаємо!
2016-05-08

У ці травневі дні українці та увесь цивілізований світ вшановує героїв Другої світової війни, вклоняється подвигу та жертовності патріотів. За оцінками військових істориків, понад 8 мільйонів людських життів забрала війна 1939-1945років. Більше 11 тисяч миргородців не повернулися з поля бою, а це майже кожен третій житель. Сотні земляків були розстріляні.

За відвагу та мужність у боях із загарбниками орденами та медалями нагороджено близько 2,5 мільйонів українців. Миргород дав Україні одинадцятьох Героїв. Святою і незгасною залишається для миргородців пам’ять про подвиги бійців 373-ї та 93-ї Миргородських дивізій та про всіх земляків, які відділи своє життя під час військових конфліктів різних років. Давайте у ці скорботні дні запалимо свічку пам'яті за загиблими патріотами-героями та віддамо шану живим, охопивши їх всебічною увагою та турботою.

З кожним роком реальних свідків та учасників Другої світової війни стає все менше. Настане день, коли вони підуть у вічність і дуже важливо не забувати до чого призводить війна, неповага один до одного та зрада елементарним людським цінностям.

Шановні фронтовики, партизани, підпільники, робітники тилу, діти війни!  Ваші нащадки перейняли естафету мужності і героїчно борються з агресором. Низько вклоняємося кожному з вас – всім, хто на своїх плечах виніс тягар воєнного та повоєнного лихоліття та відстоює незалежність своєї батьківщини. Честь і слава живим Героям! Довгих років життя та злагоди усім під мирним небом. Вічна пам'ять загиблим.  Пам'ятаємо! Перемагаємо!

 З повагою міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]