Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Організація громадських робіт на територіях сільських рад
2019-03-27

Ярмаківська земля на Миргородщині здавна славиться працьовитими  жителями і первозданним природним ландшафтом. На території Ярмаківської сільської ради розміщений ландшафтний заказник місцевого значення «Ярмаківський», який був оголошений рішенням десятої сесії Полтавської обласної ради народних депутатів п'ятого скликання від 6 вересня 2007 року. 

Заказник являє собою цінний природний комплекс, що включає в себе луки і ділянки з багатою природною рослинністю. Метою створення заказника є подальше поліпшення заповідної справи в Полтавській області, збереження цінних природнихландшафтних комплексів, об'єктів тваринного і рослинного світу.
      Збереженням природних ресурсів, благоустроєм території і роботою соціального значення опікується сільський голова Ярмаківської сільської ради Носенко Світлана Іванівна. З головою  і спеціалістами сільської ради, 26 березня 2019 року, відбулася робоча зустріч директора Миргородської міськрайонної філії Полтавського ОЦЗ Соломахи Ірини Іванівни. Обговорювалися питання організації і проведення громадських робіт на території  Ярмаківської СР із залученням зареєстрованих безробітних та спільним фінансуванням:  коштів місцевого бюджету і Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Адже участь безробітних громадян у громадських роботах сприяє їм у соціальній і трудовій адаптації, дає можливість покращити фінансове положення. Часто, після участі в громадських роботах за направленням центру зайнятості, безробітні громадяни швидше працевлаштовуються на  постійну роботу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]