Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обмін досвідом
2021-08-02

Триває реалізація проєкту «Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії COVID-19». З 28 по 30 липня задля обміну досвідом та огляду кращих практик бізнесу в часи пандемії представники малого та середнього бізнесу Миргородської громади відвідали місто-побратим Новоград-Волинський.

Представники Миргородської міської територіальної громади знайомились із Новоград-Волинською міською ТГ. В рамках обмінного візиту представники Миргорода відвідали швейну фабрику ПрАТ ВКФ «Леся», фармацевтичне виробництво ПрАТ «Біоветфарм» та інші підприємства, що розташовані у Новоград-Волинській громаді. Також голова наглядової ради ПРАТ ВКФ «Леся» Микола Сиченко розповів про діяльність Ради директорів промислових підприємств. Миргородці побували на виробництві гранітних виробів у ФОП В. Скринника,  відвідали будівельний маркет «Норма» та «Органічну крамницю», мініпекарню «ВашЛаВаш».

Також Миргородські підприємці зустрілися із керівництвом Новоград-Волинської громади: міським головою Миколою Борвецем, заступником міського голови Іриною Гудзь, керуючим справами виконавчого комітету міської ради Олександром Долею та іншими посадовцями, депутатами міської ради. Під час зустрічі обговорили питання роботи бізнесу в умовах карантинних обмежень, особливості та основні проблеми. Наголосили на важливості співпраці та взаємопідтримці влади і підприємців.

 

Довідково: проєкт «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]