Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили хід реалізації проекту ДЕСПРО
2016-08-09

Міський голова Сергій Соломаха провів  нараду з представниками комунальних служб та рад мікрорайонів. На зустрічі обговорили проблемні питання щодо реалізації Швейцарсько-українського проекту по забезпеченню громадян якісною питною водою та модернізації централізованої системи водопостачання в місті. Акцент очільник міста зробив на необхідності активного використання грантових коштів для поліпшення якості питної води та залучення жителів околиць до участі в цій ініціативі.

Швейцарським проектом DESPRO передбачено 1, 5 млн. грн. на будівництво та реконструкцію вуличних водогонів в Миргороді. За словами в.о. директора підприємства Андрія Беркунова, на даний час завершено прокладання мереж на вулицях Єрківська та Ванди Василевської. По Петрівській і Почапській отримано грантові кошти на матеріали і роботи. Тривають роботи на вул. Петрівській, наступною у черзі буде Котляревського. Проектно-кошторисна документація по вул. Котляревського перебуває на стадії державної експертизи.

За словами начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяни Усик, з кінця 2015 року освоєно 603,8 тис. грн., решту суму грантових коштів необхідно освоїти до кінця року.

Проектом також передбачається допомога мешканцям, які є абонентами водоканалу і користуються вуличними колонками. На балансі водоканалу таких - 38. Як розповів Андрій Беркунов, ремонт водорозбірних колонок коштує дорого. Більша їх частина знаходиться в аварійному стані. Тому провести воду з вуличної мережі - набагато вигідніший варіант, і мешканці повинні це зрозуміти. Тим паче, що відбувається несакціонований та необлікований забір води. Також, існування вуличних колонок негативно впливає на якість питної води в загальноміському трубопроводі, адже відбувається забруднення колодязів колонок.

Наразі з громадянами проводиться роз'яснювальна робота та обраховують вартість робіт по прокладанню водопроводу до помешкань.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]