Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорення проектів ДФРР
2016-05-05

  У зв’язку з новими вимогами у оформленні проектів, що подаються до Державного фонду регіонального розвитку виконавчий комітет Миргородської міської ради виносить на громадське обговорення наступні проекти.

  1. «Створення комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами у Миргородському районі Полтавської області». Загальна вартість проекту 2 млн. 696 тис. грн., обсяг співфінансування проекту з міського бюджету 150,0 тис. грн. Актуальність проекту. Модернізація у сфері поводженнями з відходами зокрема є однією з найактуальніших тем для територіальних громад. Комплекс проблем, що виникають у цій галузі, створюють ризики техногенних аварій та екологічних небезпек. Для міських та селищних громад наявність сучасної інженерної інфраструктури та екологічна безпека є виключною умовою подальшого розвитку. Адже, екологічний стан та природні ресурси є тими конкурентними перевагами, які приваблюють туристів та відпочиваючих.
  2. «Реконструкція мосту через річку Хорол, загальною довжиною 116 м по вул. Гоголя у м. Миргороді Полтавської області». Загальна вартість проекту 19 млн. 914тис. 106 грн., обсяг співфінансування проекту з міського бюджету у 2017 році 365 тис. 636 грн. Актуальність проекту полягає у відсутності альтернативного способу забезпечення транспортного та пішохідного сполучення у м. Миргорода через р. Хорол по вул. Гоголя окрім реконструкції діючого об’єкту. Проект планується впровадити у 2016 році. Подання проекту необхідне для залучення коштів, що не були використані у 2015 році. Причиною не використання коштів стало пізнє надходження субвенції з державного бюджету (грудень 2015року).
  3. «Реконструкція теплових мереж котельні по вул. Прорізній, 4-А з підключенням теплового навантаження від котельні, розташованій по вул. Гоголя, 34-А в м. Миргород». Загальна вартість проекту 2 млн. 917 тис. 988 грн., обсяг співфінансування проекту з міського бюджету 291 тис. 800 грн. Актуальність проекту полягає у виведенні з експлуатації морально та технічно застарілої котельні, результатом чого буде підвищення якості послуг теплопостачання і, щонайголовніше, ліквідація джерела шкідливих викидів, яке знаходиться в житловому районі.
  4. «Реконструкція стадіону "Старт" по вул. Гоголя, 175 в м. Миргороді». Загальна вартість проекту 7 млн. 440 тис. 550 грн., обсяг співфінансування проекту з міського бюджету 2 млн. 232 тис. 165 грн. Актуальність проекту полягає у відсутності альтернативного способу розвитку деяких видів спорту (футбол, регбі, легка атлетика) за відсутності сучасного футбольно-легкоатлетичного стадіону в м. Миргороді.
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]