Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини спорту
2016-11-24

Уже не вперше миргородські спортсмени доводять, що найсильніші люди живуть у нашому місті. Нещодавно молода команда миргородських  пауерліфтерів повернулася з перемогою , яку здобула на обласному чемпіонаті по силовому триборству по версії «Ukrainian Powerlifting Committee». В Чемпіонаті взяли участь пауерліфтери зі всієї України.  Шість золотих і одну срібну медалі привезли  земляки. Змагання відбулися 19 листопада в місті Лубни. Спортсмени  змагалися в трьох класичних для пауерліфтингу   вправах:  присідання зі штангою на плечах, жим штанги, лежачи на горизонтальній лаві, і тяга штанги.  За словами капітана команди  Сергія Неха, нашим спортсменам довилося прикласти немало зусиль, щоб золото  приїхало до Миргорода.

Окрім перших переможних місць, миргородська команда зі спортклубу "Лайм" може похвалитися і новим рекордом України, що був встановлений на цих змаганнях кандидатом у майстри спорту Олександром Коротким. Пауерліфтер підняв сто вісімдесят кілограм у вправі станова тяга, та став новим рекордсменом України у своїй вазі. Секрет свого успіху він вбачає в наполегливій праці та підтримці друзів.

Для більшості пауерліфтинг  і досі асоціюється з кремезними чоловіками, насправді  ж серед спортсменів є багато тендітних але сильних жінок. Миргородська команда не є виключення. Майстер спорту міжнародного рівня Антоніна Бурбітько вже неодноразово здобувала золото. Ось і цього разу вона виборола перемогу в жимі штанги лежачі подолавши вісімдесят кілограм.

За словами спортсменів, обласний чемпіонат це тільки початок і вони вже готуються до перемог на все українському рівні.  

 Євген Ошека

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]