Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Небесна Сотня - перші Герої російсько-української війни
2023-02-20

Щороку у ці дні в Україні проходять заходи до пам'ятної дати - вшановують полеглих учасників Революції, які віддали своє життя за ідеали демократії та права і свободи українців. Цього року, під час повномасштабного вторгнення росії в Україну, інформаційна кампанія проходить під гаслом "Небесна Сотня - перші Герої російсько-української війни". Вшановуючи пам'ять загиблих, у Миргороді поклали квіти до Меморіальної дошки Героям Небесної Сотні, що розміщена на фасаді краєзнавчого музею. 

20 лютого Миргородський міський голова Сергій Соломаха, секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, голова Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка поклали квіти до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні. 

"У День Героїв Небесної Сотні ми вшановуємо патріотів, які пожертвували найціннішим заради нашого майбутнього. Революція гідності об'єднала тисячі українців, які разом і до кінця боролися за єдність, свободу і справедливість. Кожен із Героїв Небесної Сотні заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстоює європейське майбутнє для України. Герої не вмирають! Слава Україні!" - сказав Сергій Соломаха.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]