Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нарада з питання забезпечення охорони громадського порядку
2017-05-05

Міський голова Сергій Соломаха провів робочу нараду щодо організації охорони громадського порядку на травневі свята та період  курортного сезону. У засіданні взяли участь  представники Миргородського відділу поліції та громадських  формувань. За словами керівника відділу поліції Володимира Реки, з настанням теплої погоди спостерігається динаміка збільшення кількості крадіжок з домоволодінь та різні види шахрайства.

З початку року на території міста сталося  84 шахрайства. За період з 24 квітня по 03 травня 2017 року зареєстровано 194 повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень 38 повідомлень. З них: 13 за фактом вчинення крадіжок, 1 за фактом вчинення грабежу, 9 шахрайств та 4 за фактом спричинення тілесних ушкоджень різного ступеню тяжкості, розкрито 9 злочинів проти власності та вилучено 1 одиницю зброї. Не зменшується кількість інтернет шахрайств та телефонних  аферистів.

Зважаючи на ускладнення криміногенної ситуації  працівники поліції за дорученням міського голови, активізують інформаційну кампанію щодо профілактики  злочинності. До цієї роботи будуть залучені громадські формування, які наразі беруть участь у патрулюванні, та мешканці.

Нагадуємо номери телефонів, за якими Ви маєте можливість повідомляти інформацію щодо місця перебування зниклих людей, а також відомі Вам обставини вчинення злочинів або порушення публічного порядку: (05355) 5-24-50 або «102».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]