Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На профільних комісіях розглянули бюджетні та земельні питання
2018-05-16

15 травня, у рамках підготовки сесії, було проведено два засідання постійних комісій: бюджетну та земельну. На засіданні бюджетної комісії, що працювала 15 травня, було опрацьовано проектні рішення з понад двадцяти питань, внесених на розгляд, у рамках підготовки сесії.

Одним із основних питань розгляду та обговорення бюджетної комісії була інформація про підсумки виконання міського бюджету за I квартал 2018 року. По цьому питанню доповідав начальник фінансового управління Сергій Скляр. Він повідомив, що за І квартал 2018 року бюджет міста виконано на 102,7 відсотка, при плані – 43695,4 тис. грн. надійшло – 44881,3 тис. грн., понад план отримано – 1185,9 тис. грн. Це більше проти відповідного періоду минулого року на 5261,8 тис. грн., або 113,3%. За підсумками виконання та з врахуванням розпорядників коштів, він запропонував внести зміни до показників міського бюджету на 2018 рік. Переважним чином вони стосуються реалізації цільових програм по галузях. Варто зауважити, що зміни до кожної з програм члени профільної комісії обговорювали досить ретельно. Запропоновувавши внесення змін до окремих програм, депутати в цілому підтримали підготовлені проектні рішення. Також депутати опрацювали підготовлені матеріали щодо затвердження рішень виконавчого комітету, прийнятих у міжсесійний період та розглянули депутатські запити.

       Проектні рішення у сфері земельного законодавства, підготовлені на затвердження чергової сесії, опрацювали на засіданні комісії з питань промисловості, приватизації та земельних ресурсів, 15 травня.  На порядку денному такі розглянули такі питання: про анулювання результатів земельних торгів від 20.04.2018року щодо продажу права оренди земельної ділянки за адресою: м. Миргород, вул. Хорольська,46 (лот № 21730); про поновлення договорів оренди земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок; про надання дозволів (згоди) на  виготовлення документацій із землеустрою; про затвердження та погодження документацій із землеустрою; про дозвіл на викуп земельних ділянок; про припинення з громадянами договорів оренди, прав на земельні ділянки та зарахування земельних ділянок до земель запасу; про поновлення громадянам договорів оренди земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок; про надання громадянам дозволів (згоди) на розробку документацій із землеустрою; про надання громадянам дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (із земель запасу); про відмову громадянам у наданні дозволу  на розробку документації із землеустрою; про затвердження громадянам документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]