Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородський проект у програмі «U-LEAD з Європою»
2018-05-16

150 громад-кандидатів отримають допомогу від Програми «U-LEAD з Європою» для модернізації та створенні ЦНАП. Серед претендентів і проект від Миргорода. Заявка на отримання допомоги у модернізації ЦНАП, підготовлена відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту спільно з Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Миргородської міської ради наприкінці квітня відібрана для участі в Програмі.

У березні команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила відбір для надання допомоги на модернізацію та створення ЦНАП. Комісія з відбору Програми «U-LEAD з Європою», у складі експертів Програми, представників Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала майже 250 заявок від органів місцевого самоврядування, які були допущені до розгляду, та відібрала 150 кандидатів до участі в Програмі.

Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів Програми до функціонування належного ЦНАП та за результатами візиту спеціалістів до кожної громади з метою детального оцінювання реальних потреб та визначення заходів щодо модернізації  та створення ЦНАП. У разі виявлення непереборних перешкод для участі громади в Програмі або ж надання недостовірної інформації заявка може бути відхилена від підтримки Програмою на будь-якому етапі комунікації та підготовки технічного завдання щодо співпраці.

Починаючи з 21 травня 2018 року з кожною громадою зі списку будуть індивідуально контактувати уповноважені спеціалісти Програми. Протягом травня-липня 2018 року для кожної громади буде складено детальне технічне завдання із зобов’язаннями громади і Програми. До квітня 2020 року буде здійснена підтримка до 600 громад для модернізації та створення Центрів надання адмінпослуг.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 06 травня 2024 року

     
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
     
Про тиждень безпеки дорожнього руху в Україні

Тиждень безпеки дорожнього руху в Україні 13-19 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]