Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Муніципальна співпраця: Миргородська та Полянська громади
2024-10-10

У тісній співпраці з міжнародними партнерами USAID HOVERLA та в межах реалізації проєкту «Розширення можливостей для сталого розвитку Миргородської та Полянської громад» сторони підписали Договір про співробітництво. Це відбулося 9 жовтня у ході робочого візиту представників нашої громади та проєкту USAID HOVERLA до Полянської громади. Договір передбачає спільну роботу у сферах транскордонної співпраці, економічного розвитку, розширення туристичних можливостей, а також залучення міжнародної допомоги.

Передувало підписанню стратегічного документа обговорення успішних кейсів надання муніципальних послуг у громадах та інших заходів, реалізованих у співпраці з міжнародними партнерами. Миргородський міський голова Сергій Соломаха та в. о. Полянського сільського голови Неля Петрус також обговорили ключові напрями партнерства між громадами. У рамках співробітництва заплановані спільні заходи, спрямовані на розвиток туристичних, медичних та соціальних послуг. Під час дискусій представники громад обмінялися досвідом щодо реалізації спільних проєктів, розвитку туристично-рекреаційних послуг та залучення міжнародної допомоги.

Підписаним стратегічним Договором про співробітництво сторони завдячують Проєкту USAID HOVERLA за постійну допомогу та всебічну підтримку в налагодженні співпраці, спрямованій на економічне зростання та підвищення якості життя мешканців Миргородської та Полянської територіальних громад.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Опитування

Опитування Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини серед споживачів послуги централізованого водопостачання

     
     
Увага! Конкурс!

Відділ культури Миргородської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора літературно-меморіального музею Д.Гурамішвілі

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]