Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Методичне об’єднання в онлайн-режимі для вчителів інформатики
2020-10-22

16 жовтня у програмі Teams відбулося методичне об'єднання вчителів інформатики.  Василенко А.М., методист методичного кабінету відділу освіти залучила присутніх до  вікторини "Країни Європейського Союзу" та квесту "Школи світу", запропонувавши використовувати дані форми роботи у дистанційному навчанні при створенні завдань для учнів.

Себро В.Г., учитель інформатики Миргородської гімназії імені Т.Г. Шевченка, презентував тему "Як налаштувати дистанційне навчання: досвід та поради".

          Погорєлов О.В., учитель інформатики Миргородської гімназії імені Т.Г. Шевченка, розповів про Міжнародний конкурс для учнів з інформатики та комп'ютерної вправності «Бобер», який відбудеться 8-11 листопада, всі бажаючі повинні звернутися до вчителів інформатики до 27 жовтня.

  15 жовтня в онлайн режимі на платформі Zoom відбулося методичне об'єднання практичних психологів та соціальних педагогів міста. 

      Василенко А.М., методист методичного кабінету відділу освіти провела майстер-клас "Створення Google-форм" та залучила присутніх до гри "Бобер", створеної  попередньо на даному сервісі, продемонструвавши оцінювання та збір відповідей. Кожен спробував створити Google-форму та отримав домашнє завдання зі створення анкетування або тестування.  

      Яковенко С.І., соціальний педагог Миргородської гімназії імені Т.Г. Шевченка, презентувала тему "Толерантне спілкування - запорука гарних стосунків

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]