Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Маски депресії»
2020-01-22

Депресія – одна з найпоширеніших людських хвороб у всьому світі. На неї страждає понад 300 мільйонів людей. Це психічний розлад, що характеризується зниженням настрою, втратою здатності переживати радість, порушенням мислення. Спостерігається знижена самооцінка, втрата інтересу до життя і звичної діяльності. Депресією страждає 10% населення у віці старших 40 років, з них дві третини – жінки. Серед осіб старших за 65 років вона зустрічається в три рази частіше.

З метою попередження про це захворювання, 22 січня 2020 року для студентів Університету III віку відбувся захід – лекція під назвою « Маски депресії ».

Психолог відділення денного перебування Територіального центру Людмила Василенко розповіла про депресію, про її ознаки і симптоми та про маски, за якими найчастіше ховається ця недуга. Також Людмила Іванівна наголосила, що якщо людина підозрює у себе депресію, їй обов’язково треба звернутися до сімейного лікаря. Він має перевірити, чи не викликані ці симптоми порушенням роботи щитоподібної системи, чи немає супутніх хронічних хвороб або анемії, і направити за потреби до фахівців, що надають спеціалізовану медичну допомогу. У цій боротьбі можна перемогти лише завдяки співпраці з освіченим пацієнтом,  професійним лікарем і спеціалістами у сфері психічного здоров’я.

Незалежно від того, чи страждає людина від нападу нудьги або знаходиться в стані глибокої депресії, вона сама може багато зробити для того, щоб вибратися з такого стану. Весь секрет полягає в тому, щоб перестати шукати причини і почати шукати шляхи допомоги та виходу із цієї ситуації.

Гарного всім настрою і ніякої депресії!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]