Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Маршрути успіхів". У Бучі вивчають досвід у підвищенні якості послуг для громади
2018-06-12

У місті Буча Київської області триває навчальний візит в рамках загальнонаціональної програми обмінних візитів «Маршрути успіхів» для представників органів місцевого самоврядування на тему «Досвід Бучанської міської ради у підвищенні якості послуг та забезпеченні комфортного життя громади». Близько 30 представників міст з 18 областей України приїхали вивчати досвід Бучі. Серед учасників - міські голови та їх заступники, представники органів місцевого самоврядування, які працюють у відділах економіки та муніципального розвитку. Миргород представляє секретар міської ради Наталія Гирка.

Візит розпочався із засідання у навчальному центрі «Зелена Буча». З вітальним словом до присутніх звернувся Бучанський міський голова Анатолій Федорук. Він презентував історію становлення Бучанської громади у статусі міста, процес впровадження децентралізаційної реформи і створення Бучанської міської ОТГ. Виконавчий директор Київського регіонального відділення Асоціації міст України Гарі Мартін побажав учасникам плідної роботи та зазначив, що АМУ постійно вивчає і поширює найкращий досвід об'єднаних громад та органів місцевого самоврядування. Координатор програми "Маршрути успіхів" Олександра Змієвець привітала представників міст - учасників візиту та розповіла про діяльність Проекту ПУЛЬС, зокрема, про програму навчальних візитів, яка реалізується вже другий рік поспіль.

У  рамках програми навчального візиту також передбачено ознайомлення із кращими практиками, реалізованими у Бучі. Учасники відвідали ЦНАП, який надає майже 150 адміністративних послуг, дізнались про створення Центру надання соціальних послуг. Також програмою передбачено ознайомлення з роботою міських котелень, зокрема у Бучанській школі №5, вивчення досвіду функціонування ППКП «Теплокомунсервіс»,  інклюзивно-ресурсного центру. Крім того, представники українських міст відвідали Бучанський міський парк – один з головних туристично-культурних осередків міста. Також учасників очікує ознайомлення з процесом формування громадського бюджету Бучі та Агенції регіонального розвитку, з роботою лінії сортувального сміття, а також вивчення досвіду використання новітніх технологій очищення та знезалізення води у Бучі для забезпечення екологічності міста.

Програма навчальних візитів проходить в рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID у співпраці з Бучанською міською радою.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]