Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Литовські експерти відвідали Миргород
2017-06-21

21 червня міський голова Сергій Соломаха зустрівся з представниками Регіонального енергетичного агентства  м. Каунас (республіка Литва)  у рамках проекту "Зміцнення спроможності української влади в енергетичному секторі".  Іноземних експертів Феліксаса Зіневічуса та  Джурате Карбаускайте супроводжували представники міської ради м. Ніжин.

Делегати робочої зустрічі цікавилися втіленими енергоефективними заходами, розповіли про політику енергозбереження  у їхніх муніципалітетах та відзначили якісну  роботу комунальних служб  Миргорода.  Як розповів директор Регіонального енергетичного агентства м. Каунас Феліксас Зіневічус,  Миргород –  серед 5 міст України, де буде безкоштовно зроблено енергоаудит бюджетної будівлі.  Таким закладом обрали ДНЗ №11 "Теремок".   Приміщенню - 33 роки. Завдяки поточним та капітальним видам ремонтних  робіт  будівлю підтримують в задовільному стані.  Аудитне обстеження стане початком робіт з реновації дошкільного закладу, з перспективою залучення донорських коштів. За словами міського голови Сергія Соломахи, Миргород має напрацювання у цьому напрямку. Практичним результатом  такої роботи є реновація двох дошкільних закладів. Після експертних висновків буде зрозуміло, які роботи треба виконати у цьому закладі для  комфортного виховання дошкільнят.

  У рамках зустрічі іноземні та місцеві експерти побували  на об'єкті та оглянули  приміщення. На основі досліджень та висновків  експерти  розроблять аудит муніципальної будівлі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]