Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Крим – це Україна
2018-03-17

Миргородська міська публічна бібліотека для дорослих ім. Д. Гурамішвілі презентує відвідувачам книжкову експрес-виставку «Крим – це Україна», долучившись тим самим до Всеукраїнської акції, що проходить у ці дні з метою висловити чітку й однозначну позицію: "Україна – єдина!».

Переглянувши її, читачі можуть познайомитися із розповідями про Кримську давнину («Крим: Дорогою тисячоліть». Сімферополь: Таврія, 2001), що ґрунтуються на дослідженнях вчених – археологів та краєзнавців; проаналізувати спільність історичної долі України і Криму завдяки історику Василеві Чумаку ( «Україна і Крим:. Феномен на межі Європи і Сходу». Київ, 1993); переглянути чудовий фотоальбом «Перлини Криму» ( Київ: Спалах, 2002); разом з доктором політичних наук, професором Людмилою Чекаленко проаналізувати конкретні історичні події щодо перепідпорядкування Криму УРСР ( журнал «Віче». 2014. №5. Стор. 16-19). Матеріали періодичних видань, зокрема, журналів «Країна», «Український тиждень», «Новое время страны» та газети «День», нагадують читачам про зовсім не далекі реалії 2014 – 2017 рр., що призвели до теперішньої ситуації у Криму. Безперечно, найповнішим дослідженням питання є книга українського політичного експерта, одного з найвідоміших українських політконсультантів Тараса Березовця «Анексія: острів Крим. Хроніки "гібридної війни"» У ній аналізуються механізми та технології, так званої гібридної війни, розв’язаної військами Російської Федерації («зеленими чоловічками») на території АР Крим. Окремо досліджується розвідувальна та інформаційно-пропагандистська операція російських спецслужб, яка дозволила підготувати анексію Криму, починаючи з 1991 року. Книга у хронологічному порядку охоплює період із 18 лютого по 18 березня 2014 року, коли Крим і Севастополь було офіційно анексовано та включено до переліку суб’єктів Російської Федерації. «Анексія: Острів Крим» містить ексклюзивні свідчення, надані спеціально для цієї книги українськими, російськими й міжнародними політиками та військовими, експертами, журналістами, активістами, які стали очевидцями окупації.
  Художня література півострова представлена твором письменника Віктора Стуса «Вольному – воля», повістю – версією про пригоди Тараса Шевченка на Миргородщині восени 1845 року.
  Крим – це Україна! Ми обов’язково будемо разом!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]