Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ярмарок-форум «Myrhorod Business Fest» зібрав місцевих виробників Полтавщини
2023-09-25

За підтримки програми EU4Business в рамках спільного проєкту «Активізація бізнес-діяльності, як ключовий фактор економічної стійкості громади в період воєнного стану» 16 вересня 2023 року у міському Будинку культури відбувся ярмарок-форум «Myrhorod Business Fest». 

Ярмарок-форум «Myrhorod Business Fest» відбувся у Миргородській громаді вперше, та був присвячений до дня міста Миргорода.

Ярмарок-форум «Myrhorod Business Fest» - це своєрідна комунікаційна платформа для пошуку нових бізнес-рішень, формування нових партнерських відносин між підприємцями та місцевою влалою .

Міський голова Сергій Соломаха у вітальному слові зазначив, що малий і середній бізнес є основою життєдіяльності та рушійною силою зростання економіки в будь-якому європейському місті та у нашій громаді. «Пишаємося підприємствами громади, які забезпечують своєю високоякісною продукцією», – зауважив Сергій Соломаха і побажав усім плідної співпраці, надійних партнерів, втілення в життя амбітних ідей, продуктивної роботи на форумі та приємних вражень.

З вітальним словом для учасників бізнес-форуму «Myrhorod Business Fest» також виступив заступник міського голови м. Горішні Плавні Іван Павленко.

Програма заходу передбачала освітню частину, яку презентувала Альона Гончаренко, керівниця центру Дія. Бізнес. Полтава, на якій підприємці дізналися про грантові можливості, як від українських так і від міжнародних донорів. А також поділилися прикладами успішних кейсів від діючих підприємців, які вже скористалися грантовою можливістю.

Поряд з будинком культури працювала ярмарка, яку відвідали крафтовики не лише з Миргородської громади, а й з Полтави та регіонів Полтавської області.

 Основним завданням якої є якісний діалог з підприємствами бізнесу Полтавщини та України, сприяння пошуку нових міжнародних партнерів ринків сировини, та ринків збуту.

Довідково: проєкт «Активізація бізнес-діяльності, як ключовий фактор економічної стійкості громади в період воєнного стану»  переміг  у грантовому конкурсі в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Цей грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, а стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма EU4Business спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Ця публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Німеччини. Її зміст є виключною відповідальністю Миргородської міської ради та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]