Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Як активізувати громадськість до участі в процесах прийняття рішень?
2023-02-21

Відповідь на це питання отримали учасники тренінгу, який провели представники Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»). У Миргороді 20 лютого відбувся навчальний тренінг  для громадськості та молодіжних ініціативних груп Миргородської громади. Ключова тема заходу - форми участі громадськості і, зокрема, молодіжних організацій в процесах прийняття рішень ОМС у період воєнного стану.

Модератори тренінгу: Ганна Бабкова - керівниця Полтавського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», Тетяна Бардіна – фахівчиня із залучення громадськості та Олена Гуленко – фахівчиня з правових питань цього Проєкту розповіли, чим кожен може бути корисним для свої громади. Учасників тренінгу познайомили з кращими практиками розвитку молодіжних рад та молодіжних центрів.

Від імені учасників тренінгу слова вдячності за допомогу та підтримку нашої громади міжнародним проєктом "Говерла" у ці непрості часи висловила керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко та начальник управління освіти, молоді та спорту Тетяна Колибельнік. Із міжнародним проєктом "Говерла" продовжується тісна співпраця. Раніше від цього проєкту наша громада отримала обладнання для шкільних їдалень, генератори та палатки для облаштування пунктів обігріву, техніку для комунальних підприємств. Наразі ж команда фахівців цього проєкту надає консультаційну підтримку: які інструменти участі можна використати, щоб бути  потрібним і корисним, тут і зараз.  А це -  дуже важливо!

Представники Миргородська Міська Рада презентували власне бачення громади та свою потенційну роль в її розвитку. Далі під час роботи в чотирьох групах учасники здійснили SWOT-аналіз залучення молоді до прийняття рішень у громаді.
На завершення команди розробили кроки, які вони планують здійснити після завершення заходу, для впровадження в громаді інструментів участі молоді у прийнятті рішень.

Довідково: захід став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]