Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
І знову свято на Стадні
2017-09-25

А причина для цього була дуже поважна, якщо пригадаємо, що мешканці Стадні – активні учасники програми МАГ (Місто Активних Громадян). 23 березня цього року у залі засідання Миргородської міської ради відбувся відбір ініціатив до реалізації за програмою Місто Активних Громадян в 2017 році. І як результат – перемога (в числі ще 11 проектів із 45), яка дозволила мешканцям вулиці Стаднянської мати свій спортивний майданчик, урочисте відкриття якого відбулось у суботу 23 вересня.

Рівно півроку минуло з часу оголошення переможців, і ось – в чудовому дитячому містечку, під промовистою назвою «Лісова казка» - знову свято. Приємна подія зібрала та об’єднала всіх – і дітей, і дорослих. На початку свята, з привітальнім словом до громади звернулись: - секретар Миргородської міської ради - Наталія Гирка, голова ради мікрорайону «Личанка» - Сергій Яковлєв, депутати Миргородської міської ради – Анатолій Вороновський та Володимир Шокало. Діти, за участі дорослих, підготували чудову концертну програму, яка з задоволенням була сприйнята всіма, хто був присутній на цьому святі. А потім – настала черга для здійснення найурочистішої миті – відкриття спортивного майданчику. Право перерізати червону стрічку отримали секретар міської ради Н. Гирка та депутат міської ради – А. Вороновський, після чого вже самі діти – які були присутні на святі, активно, та з великим задоволенням, стали господарями комплексу. А потім – на дітей чекав вишуканий святковий стіл – із різноманітними солодощами та напоями.

Рада мікрорайону щиро дякує голові вуличного комітету Вікторії Нечупієнко, а в її особі – всім мешканцям Стадні за їх активну життєву позицію, депутату Миргородської міської ради А. Вороновському - за всебічну підтримку зусиль громади, і особливо – Миргородській міській ради – за суттєву фінансову підтримку проектів розвитку громад. Так тримати!!!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]