Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Гуманітарна допомога з міста Зґожелець
2022-12-28

Із 2007 року триває співпраця між  Миргородом та польським містом Зґожелець. З того часу громади співпрацюють у освітній, культурній та соціальній сферах. З початком повномасштабної війни росії проти України така співпраця стала ще більш відчутною. 27 грудня Миргородська громада отримала чергову партію гуманітарної допомоги. На сторінці у Фейсбук бургомістр міста Згожелець Рафал Гроніч написав, що завдяки місцевим жителям та французькій авіакомпанії Avion допомога була відправлена до Миргорода. Із міста-побратима передали ліки, одяг для військових та генератори. 

Миргородський міський голова Сергій Соломаха дякує громаді міста Зґожелець та його очільнику Рафалу Гронічу за те, що відгукнулися на прохання та оперативно зібрали гуманітарний вантаж: "Дуже дякую за цю гуманітарну допомогу з міста Зґожелець, особисто Рафалу Гронічу за те, що відгукнувся на наше прохання. Найцінніше в ній -  це три генератори, які допоможуть нам пережити зиму.  А це продукти, ліки для лікарні, одяг для наших захисників. Я думаю, що така допомога з боку наших партнерів, від наших друзів -  дуже відчутна".

Дякуємо польському народу  за позицію, підтримку всіх українців та жителів нашої громади. Дякуємо жителям Згожельця та бургомістру Рафалу Гронічу і за  теплі слова, і  добрі справи. Спасибі за те, що допомагаєте наближати перемогу! 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]