Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Гроші працюють на дитячий туризм
2016-09-28

Щорічно 27 вересня – Всесвітній день туризму. А в педагогів Миргородської міської станції юних туристів його відзначення розтягується чи не на два місяці, і майже без вихідних. 3782 школярі цього року візьмуть активну участь у різноманітних туристських змаганнях. Кожного дня в якійсь із освітніх установ міста ранок починається із розвішування шнурів, прилаштування карабінів та зав’язування хитромудрих вузлів. Це саме те необхідне обладнання, яке ми змогли придбати в рамках проекту «День туризму в школах міста» за програмою муніципальної підтримки ініціатив громадян міста Миргород на 2016 рік.

Задля розвитку та посилення громадської активності в місті Миргороді в рамках співпраці з Британською Радою за програмою "Активні Громадяни", співпраці з громадськими організаціями та активістами міста та в умовах необхідності підтримки громадських ініціатив створено Програму муніципальної підтримки ініціатив громадян міста Миргорода. Керівник гуртків станції юних туристів Ошека Олена Володимирівна залучила до розробки проекту й батьків своїх гуртківців, які внесли й свою посильну частку в реалізацію програми. Хоч проект і не вийшов переможцем, очевидно, є ще й інші, більш пріоритетні для міста напрямки. Та потрібно віддати належне, міська рада вирішила не залишати без уваги жодної з ініціатив громадян. Завдяки цьому спорядженню чи не всі школярі міста з 1 по 11 класи вийдуть на туристські старти. Для когось це буде перше знайомство з вірьовками та карабінами, і воно залишиться приємним спогадом та фотокарткою на згадку, а хтось захоче продовжити заняття туризмом і прийде на станцію юних туристів.

У найбільш «туристських» школах свято туризму розтягується на декілька днів. Так, учні загальноосвітньої школи № 1 ім. Панаса Мирного в повному складі на чолі з директором школи, депутатом міської ради Фененко Валентиною Василівною та всіма заступниками з ранку й до вечора долали перешкоди в «Березовому гаю». Інший, теж депутат, директор спеціалізованої школи № 5 Горобець Сергій Миколайович вивів своїх вихованців до урочища «Острів». Окрім трас із пішохідного туризму, школярі ще й долали водні перешкоди на байдарках. Маємо небезпідставну надію, що завдяки увазі з боку відділу освіти та міської ради й таке спорядження повинно з’явитися на станції юних туристів. Тому й відкриваємо цього року гуртки водного та велосипедного туризму, куди запрошуємо небайдужих юних відчайдух.

 

В.Л.Ніколаєнко,

директор Миргородської міської станції юних туристів

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]