Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадська ініціатива в дії: закупка амуніції для відлову безпритульних тварин волонтерам ММГО «Захист тварин»
2019-12-05

Миргородська міськрайонна громадська організація «Захист тварин» була створена у 2010 році громадською активісткою Фішер Мариною, а вже зараз організація налічує 8 активних учасників. Хочеться відразу розвіяти поширені в суспільстві міфи. Організація не отримує дотацій з бюджету, а волонтери не отримують зарплатню за свою роботу. Всі наші дії є добровільні та спрямовані на захист екологічних інтересів громадян, розвиток природоохоронної справи, гуманізації суспільства, захист природного та тваринного світу, сприяння регулювання чисельності тварин гуманним шляхом та допомога безпритульним і домашнім тваринам.

Всі ми, в тій чи іншій мірі, стикаємося з проблемою безпритульних тварин. Ця тема є дуже актуальною для нашого міста. Саме тому для нас було дуже важливо взяти участь у Програмі «Місто активних громадян». 

Раніше нашим волонтерам, молодим дівчатам з мінімум досвіду та амуніції, доводилося своїми силами відловлювати безпритульних тварин, розформовувати собачі весілля, відловлювати, соціалізувати і прилаштовувати диких кошенят і цуценят. Також доставляли дорослих тварин для стерилізації до ветеринарної клініки. Відтепер, завдяки проекту МАГ, ми змогли придбати якісну амуніцію для безпечного відлову безпритульних тварин.

Завдяки Проєкту було придбано:

  • Два металевих підсаки. Їх вже активно випробували для вакцинації та вилову диких кішок і маленьких собак і навіть диких тварин, що завітали у місто. Шостого вересня Голова відділу ВЖКГ Залєський Олександр Васильович разом з директором Миргородської міської  лікарні ветеринарної медицини Ярмоленко Віталієм Михайловичем та волонтером ММГО «Захист тварин» Лукаш Елеонорою в центрі міста відловили, ізолювали, та випустили у природні місця проживання бобра.
  •  10 намордників (1-3 розміру) які активно використовуються при відлові собак та коли необхідно безпечно провести лікувальні та реабілітаційні заходи.
  • 4 малі переноски для кішок та великий бокс для собак. Активно використовуються волонтерами для переносу тварин на перетримки, до ветамбулаторії, на зустріч з новими власниками.
  •  10 повідків і 7 шлейок.

Основною метою нашої ініціативи є покращення екологічної ситуації у м. Миргород, зокрема зменшення кількості безпритульних тварин методом відлову для подальшої стерилізації і вакцинації. І наявність придбаної амуніції допоможе досягти нашої мети.

Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до нас в соціальній мережі

  • Facebook «Допомога безпритульним тваринам м. Миргород»
  • YouTube канал «ММГО Захист тварин»

Електронна адреса [email protected]

 

 

Волонтери ММГО «Захист тварин»

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]