Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Допомагаємо розвивати бізнес-ідеї у сільській місцевості
2024-02-26

Український бізнес попри війну щомісяця стає оптимістичнішим і відновлює свою активність майже в усіх сферах діяльності. Не є винятком бізнес у сільській місцевості.  З метою розвитку бізнес-ідей, які мають жителі села Хомутець, відбулася ознайомча зустріч на тему «Грантові можливості для розвитку власного бізнесу». На заході були присутні заступник міського голови – начальник управління економічного розвитку та інвестицій міської ради Наталія Молочко та начальник відділу розвитку бізнесу, торгівлі та туризму управління економічного розвитку та інвестицій міської ради Вероніка Дорогань.

За словами Наталії Молочко, бізнес на селі можна і необхідно розвивати, і для цього на сьогодні існує багато державних та міжнародних програм підтримки. Бізнес, особливо крафтовий продукт чи виробництво, сприятиме не лише створенню нових робочих місць, а й економічному розвитку громади, залученню грантів та інвестицій, збільшенню потоку туристів.

Вероніка Дорогань розповіла про основні нюанси участі у грантових програмах та про актуальні пропозиції. Зазначила, що відділ розвитку бізнесу, торгівлі та туризму продовжує роботу у напрямку  надання допомоги для втілення бізнес ідей, як для підприємців громади, які вже мають власну справу і планують її розвивати, так і для жителів громади, які тільки хочуть відкрити власний бізнес. Якщо Ви бажаєте додатися до Viber - розсилки актуальної для бізнесу інформації прохання звертатися за телефоном 0500853943.  

Нагадуємо, що у громаді працює «Інформаційний пункт підприємця» за адресою: м. Миргород, вулиця Гоголя, 171/1 чи за номерами телефону:  063 542 33 41, 097 012 6836.

Режим роботи «Інформаційного пункту підприємця»

- понеділок з 13.00 по 17.00

- середа з 8.00 по 12.00

- п’ятниця з 8.00 по 12.00.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]