Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Діти 12 навчальних закладів Миргородської громади навчатимуться за новітньою освітньою програмою РОДОВІДшкола
2023-10-18

12 ліцензій на освітню програму раннього розвитку «Життя в долонях» Миргородська громада отримала завдяки соціальній ініціативі «РОДОВІДшкола – Майбутнє ТУТ!», за умовами якої бізнес-компанії, меценати, міські громади можуть придбати ліцензії для освітніх закладів по всій Україні, а РОДОВІДшкола зі свого боку подвоює їхню кількість. Компанія IDS Ukraine, яка є виробником бутильованої води ТМ «Миргородська» та інших, першою  підтримала цю ініціативу і придбала для Миргородської міської громади 5 освітніх ліцензій загальною вартістю 750 тис грн.  РОДОВІДшкола безкоштовно додала до них ще сім.

Сергій Соломаха, Миргородський міський голова:

«Миргородчани вдячні IDS Ukraine та РОДОВІДшколі за таку благодійність і внесок в освіту наших дітей. Адже міським громадам самостійно складно придбати необхідну кількість ліцензій на всі школи і садки  – їхня вартість доволі висока. А завдяки соціальній ініціативі «РОДОВІДшкола – Майбутнє ТУТ!» вже сьогодні 12 з близько 20 освітніх закладів Миргорода отримують можливість працювати за сучасною програмою.  Це допоможе виховувати наших дітей  патріотами, які дбатимуть про Україну, любитимуть і захищатимуть її». 

Зараз у суспільстві є великий запит на зміни в освіті, зокрема на використання нових підходів до навчання дітей, застосування інноваційних технологій, навчання тому, що корисно тут і зараз – у світі, що дуже швидко змінюється і щодня додає до інформаційного потоку все нові і нові дані.  Діти мають навчитися в цьому жити, критично мислити, робити свідомий вибір, спілкуватись і взаємодіяти у різних форматах заради досягнення кращого результату. Така мета і є основою програми «Життя в долонях», до створення якої долучились небайдужі педагоги, психологи, методисти, дизайнери, підприємці та науковці. 

Марко Ткачук, Генеральний директор IDS Ukraine:

«Наша компанія рада першою долучитися до соціальної ініціативи “РОДОВІДшкола – Майбутнє ТУТ!”  і передати ліцензії  школам Миргорода. В цих містах живуть родини наших працівників, їхні діти. Тож так ми допомагаємо їм отримувати сучасні знання.  Ми також закликаємо український бізнес долучатися до цієї доброї справи та інвестувати в освіту, в майбутнє наших дітей. Лише так, разом, ми зможемо змінювати світ і створювати нашу Щасливу країну майбутнього – нашу новітню Україну».

Унікальність програми раннього розвитку «Життя в долонях» від РОДОВІДшколи в тому, що вона максимально враховує потреби сучасного світу, в якому найважливішими рисами людини стають здатність до навчання, адаптивність, автономність, комунікабельність і цілеспрямованість.  Вона розрахована на дітей від 4 до 8 років і затверджена Міністерством науки й освіти для впровадження у закладах дошкільної освіти та молодшої школи.  Програма містить 12 тематичних розділів, що охоплюють різні сфери життя людини, зокрема природознавство, історію, ремесла, географію, математику, театр, спілкування, спорт, дизайн, літературу, технології тощо. Вона наповнена інтерактивними елементами,  гейміфікованими  вправами і охоплює різні сторони розвитку особистості дитини. Але найголовніше, що під час навчання у форматі гри заняття дають можливість дитині отримати знання і навички, які потрібні для свідомого життя в сучасному світі.

Ігор Дідковський, засновник РОДОВІДшколи:

«Перемога України – вона не лише в нашій перемозі у війні. Це й перш за все перемога в освіті – ми маємо вже зараз виховувати національно свідоме покоління українців. Особливо, коли в державі є велика демографічна проблема. Це наша відповідальність – дбати про те, аби діти залишались в Україні і будували тут своє щасливе майбутнє. Я радий, що бізнес відгукується на цю потребу і допомагає школам отримувати такі важливих освітні програми як «Життя в долонях». Дякую Моршинській, яка стала першою в цьому процесі, показавши приклад іншим компаніям, меценатам і громадам».

Для педагогів Миргорода, що працюватимуть за програмою раннього розвитку «Життя в долонях», вже стартували тренінги від розробників курсу. Це допоможе їм якнайшвидше розпочати  роботу з урахуванням отриманих рекомендацій, аби ділитися корисними знаннями з маленькими миргородцями.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]