Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Діємо задля жінок та їхніх можливостей
2023-12-22

21 грудня в Полтаві відбулось засідання круглого столу на обласному рівні на тему “Посилення прав, можливостей та економічної спроможності жінок на місцевому рівні задля відбудови України”. 

У роботі взяли участь заступник голови Полтавської обласної ради Лілія Руроєва, депутат обласної ради Олексій Матюшенко, виконавчий  директор Асоціації “Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування” Володимир Микийчук, карʼєрна радниця по Миргородській громаді, проєктна менеджерка Асоціації “Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування” Тетяна Усик, начальник відділу моніторингу місцевих податків та з питань зайнятості виконавчого комітету Миргородської міської ради  Вікторія Майборода, працівники виконавчого апарату обласної ради, громадських організацій, інші. 

Захід відбувся в рамках проєкту WE ACT2: “Діємо задля жінок та їхніх можливостей”, що впроваджується Фондом ООН у галузі народонаселення за фінансової підтримки Європейського Союзу, у партнерстві з громадською організацією «Інноваційні соціальні рішення». 

Говорили про домашнє насильство, працевлаштування жінок в умовах сьогодення,  можливі варіанти відкриття бізнесу, інше. 

Одне з основних питань круглого столу - відкриття жіночих Центрів працевлаштування в області.

Так, в цих закладах можна безкоштовно отримати індивідуальні консультації карʼєрної радниці та допомогу на всіх етапах пошуку роботи. Можливість пройти професійні курси та отримати стартовий набір, який дозволяє розпочати економічну діяльність одразу після закінчення курсу. Жінки також можуть взяти участь у інформаційних сесіях на різноманітні теми пов'язані з працевлаштуванням, тощо. Мова йшла і про організацію професійних курсів для жінок, які шукають підтримки у складних життєвих обставинах, у тому числі постраждалих від домашнього насильства, з метою розширення можливостей працевлаштування або започаткування ініціатив, що можуть приносити дохід, стійких і затребуваних. Надання стартового фінансування для запуску ініціатив соціального підприємництва для жінок, постраждалих від домашнього/гендерно зумовленого насильства.

У Миргородській міській територіальній громаді також функціонує Жіночий центр працевлаштування, який знаходиться за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 120, або за тел. 098 838 14 49.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]