Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Чергова допомога для ВПО надійшла від Асоціації учасницького розвитку
2023-02-22

Чергова допомога для потреб внутрішньо переміщених осіб нашої громади надійшла від Асоціації учасницького розвитку у межах проєкту «Соціальна згуртованість для подолання гуманітарної катастрофи у громадах Харківської, Сумської та Київської областей через підвищення спроможності Полтавської області як центру розміщення ВПО».

Після проведеного моніторингу та визначення потреб ВПО, що проживають у місцях компактного поселення, команда Асоціації учасницького розвитку закупила для них та передала необхідну кількість наборів, які містять гігієнічні засоби першої необхідності для дорослих та дітей.

"Ми дуже раді бачити щасливі обличчя наших діточок та їхніх батьків і вкотре переконуємось, що наші зусилля того варті. Крок за кроком ми намагаємося закрити всі першочергові потреби внутрішньо переміщених осіб у партнерських громадах проєкту, а саме: Полтавській, Лубенській, Миргородській та Кременчуцькій,"- прокоментували в Асоціації. Нині гігієнічні набори отримали переміщені громадяни, які проживають на території Хомутця, в тому числі ті, що проживають в шелтері.

Раніше ця організація надала медичні препарати для лікарні та продуктові пакунки для громадян. Набори містили продукти першої необхідності — каву, чай, цукор, рибні та м’ясні консерви, олію, різні види круп, борошно та солодощі.

Миргородська міська рада вкотре висловлює слова щирої вдячності Асоціації за постійну підтримку громадян нашої громади та допомогу Україні. У співпраці з міжнародними організаціями та партнерами ми полегшуємо життя переміщених громадян. Ми не можемо кардинально змінити ситуацію, що склалась у громадах через повномасштабне вторгнення росії в Україну, та впевнені, що ця підтримка  допоможе пережити їм ці важкі часи.

Проєкт «Соціальна згуртованість для подолання гуманітарної катастрофи у громадах Харківської, Сумської та Київської областей через підвищення спроможності Полтавської області як центру розміщення ВПО» впроваджується Асоціацією учасницького розвитку громад за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#UNRPP #Association

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]