Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні
2018-05-16

15-16 травня відбулось підсумкове засідання учасників проекту "Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні". На заключному засіданні місто представляли Анна Саєнко та Михайло Дорогань.

Перший день провели в Чернігові. Говорили про інструменти співпраці бізнесу та органів місцевого самоврядування, про способи заохочення та підтримки місцевого виробника, просування його продукції у власному місті – адже у цьому зацікавлені усі сторони: виробники збільшують об'єми продажу продукції; місцеві бюджети збільшують надходження за рахунок податків; мешканці отримують якісні товари за нижчими цінами.

Другого дня учасники Проекту ділилися досвідом у Славутичі. Тут відвідали місцеві енергоефективні об'єкти: котельню на щепі, яка влітку повністю забезпечує місто гарячою водою, а взимку ще й частково опалює місто. Привітали ДНЗ "Калинка" з ювілеєм – закладу виповнилося 30 років. У 2015-2017рр. там проведено комплексну термомодернізацію.

Проект "Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні" тривав майже півтора роки та зібрав учасників з 42 міста та ОТГ України. За цей час учасники провели роботу з підвищення ефективності в сфері фінансів і місцевого економічного розвитку. У Миргороді розробили і почали втілювати в життя план економічного розвитку у сфері туризму. Проект реалізовано Асоціацією міст України (#АМУ) спільно з Норвезькою асоціацією місцевих і регіональних влад (#КS), Норвезьким інститутом міських і регіональних досліджень (#NIBR) та за фінансової підтримки МЗС Королівства Норвегії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]