Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Юні віртуози відділу фортепіано
2018-11-16

У Миргородській дитячій музичній школі ім. А.П.Коломійця на відділі фортепіано відбувся щорічний традиційний конкурс на краще виконання етюду. Мета цього конкурсу – не лише розвиток і вдосконалення технічних можливостей учнів, а й отримання ними нових знань, розширення репертуару, виховання фантазії, уяви, образного мислення. А ще – з задоволенням і радістю виступати на сцені, набувати виконавський досвід. 

Підготовка до таких творчих змагань не лише підвищує технічний та художній рівень виконавців, а й гартує характер людини, виховує увагу, витримку, волю до перемоги, а тому кожен з 24 учасників конкурсу, без сумніву, зробив крок вперед для власного розвитку і самовдосконалення.
  До складу журі увійшли фахівці відділу фортепіано. Це голова журі – завідувач відділу Вершиніна Л.В., члени журі – заступник директора з навчально-виховної роботи Стасюк В.П., викладачі Шевченко Л.С., Голуб Л.І., Головань С.Ю. Журі відзначило високий і достатній рівень виконавської майстерності учасників. Необхідно підкреслити, що всі учні і викладачі попрацювали старанно, відповідально, виступи відрізнялися технічністю, грамотністю, впевненістю, якісним звуком і ритмом, гарним відчуттям форми. Але техніку необхідно продовжувати нарощувати, це систематична, наполеглива щоденна робота. 
  Ведуча заходу викладач Зінченко Оксана Григорівна провела конкурс цікаво, розповіла дітям багато нового. Саме вона створила доброзичливу і теплу атмосферу, завдяки їй учасники відчували підтримку і натхнення.
  Підводячи підсумки, голова журі привітала переможців, запросила їх брати участь у загальношкільних та обласних конкурсах, побажала досягати нових висот в мистецтві і не зупинятися у творчому самовдосконаленні.

Завідувач відділу фортепіано Вершиніна Л.В.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]