Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Активні парки – локації здорової України
2023-10-18

Основною метою соціального проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України», започаткованого у 2021 році,  є популяризація та організація оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків, формування суспільства, об’єднаного ідеєю здорового та активного життя.

            У рамках реалізації соціального проекту в 2021 році спортивна база нашого міста поповнилася трьома мультифункціональними спортивними майданчиками, які знаходяться за адресами вул. Гоголя, 181/1, вул. П.Мирного,12 та вул. Олександра Оксанченка,104. Майданчики розраховані на проведення групових та індивідуальних оздоровчих тренувань всіх бажаючих, як під керівництвом спеціалістів у галузі фізичної культури і спорту, так і самостійно. В межах спортивної локації розміщені та облаштовані спортивні знаряддя та елементи, зокрема, перекладини, шведська стінка, координаційна лінія, бруси, вільний простір та інше обладнання. Також на кожному майданчику розміщено інформаційний стенд на якому кожний елемент інфраструктури позначений QR-кодом з можливістю переходу на ресурс з відеоуроками. Завдяки цьому можна за допомогою смартфона обрати рівень складності виконання фізичних вправ (початківець, досвідчений, професіонал).

           Минулого тижня на одному з таких майданчиків, який розташований за адресою вул. П.Мирного, 12, спеціалістами міського центру «Спорт для всіх» проведений фізкультурно-оздоровчий захід «Не лінуйся-рухайся!». Активну участь в ньому взяли  учні Миргородської спеціальної школи – інтернату I-III ступенів. Кожен з активних учасників заходу зміг виконати фізичні вправи на локаціях, отримати методичну допомогу від спеціалістів та набути досвіду для самостійного використання спортивного обладнання.                                                                                                                                                         

             

             

             

                                                              

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]