Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення інспекції з благоустрою міста
2018-12-06

Шановні керівники підприємств, установ, організацій, суб’єкти підприємницької діяльності, а також містяни!

Зима – період пов’язаний з підвищеною загрозою травматизму серед населення, а особливо під час ожеледиці. У зв’язку з погодними умовами та ожеледицею інспекція з благоустрою міста Миргород наполегливо звертається до власників магазинів, кіосків, ларьків, інших торгівельних об’єктів, керівників підприємств, установ і організацій, а також мешканців приватних домоволодінь терміново організувати постійну роботу по своєчасному прибиранню снігу та льоду на прилеглих територіях, особливо на східцях і тротуарах.

Відповідно до Правил благоустрою території міста Миргорода, затверджених рішенням Миргородської міської ради від 13.05.2010 року № 37, обов’язок по вчиненню протиожеледних заходів, прибиранню власних та прилеглих територій приватних домоволодінь, торговельних центрів, об’єктів побутового обслуговування, ресторанного господарства, авторемонтних майстерень, магазинів, ринків, палаток, ларьків, кіосків, інших об’єктів торгівлі на відстані 20 м від периметру споруд та до проїжджої частини вулиці, - покладається на відповідні підприємства, установи, організації, приватних підприємців, громадян, які є власниками або користувачами, вказаних об’єктів.

Посадові особи підприємств, установ, організацій та суб’єкти підприємницької діяльності зобов’язані:

  • забезпечити своєчасне та регулярне прибирання снігу та льоду, не допускати їх накопичення на закріплених та прилеглих територіях;
  • під час ожеледиці посипати прилеглу до власних об’єктів територію речовинами, що виключають ковзання або призводять до танення льоду;
  • територію при вході до будівель або вхідні сходи очищати від льодової поверхні;
  • мати власний необхідний для прибирання снігу і льоду ручний інвентар (лопати металеві або дерев’яні, мітли, льодоруби);
  • мати достатній запас матеріалу для посипання (пісок, шлак) для своєчасного проведення протиожеледних заходів;
  • огороджувати небезпечні для пішоходів, у разі падіння бурульок та снігу з дахів, місця, забезпечувати видалення бурульок з дахів, карнизів та інших елементів будинків.

Вищезазначені заходи значно знизять випадки травматизму серед населення.

Також нагадуємо про обов’язковість, згідно вищевказаних Правил благоустрою, укладення підприємствами, установами, організаціями, іншими суб’єктами підприємницької діяльності договорів з КП «Спецкомунтранс» на вивезення та утилізацію твердих побутових відходів, а також встановлення сміттєвих урн біля входу і виходу з приміщення.

За порушення  Правил благоустрою території міста Миргорода передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», яка передбачає накладення штрафу на громадян в розмірі 340-1360 грн. і на посадових осіб та громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – 850-1700 грн.

 

З повагою

 інспекція з благоустрою міста Миргорода

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]