Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Важливо знати при звернені за призначенням субсидії
2018-11-12

Відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій для призначення субсидії до органів соціального захисту населення подається заява про призначення житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії. Бланки заяв та декларацій знаходяться в управлінні соціального захисту населення. З 1 жовтня поточного року постановою Кабінету Міністрів України № 841 від 17.04.2018 чітко визначено норму щодо обов'язку громадян зазначати в заяві та декларації повну та достовірну інформації про усіх зареєстрованих у житловому приміщенні осіб та членів їх сім'ї, незалежно від реєстрації їх місця проживання (чоловіка, дружини, неповнолітніх дітей). 

Відповідно до статті 3 Сімейного кодексу України сім'ю складають особи, які спільно проживають, пов'язані спільним побутом, мають взаємні права та обов'язки. Подружжя вважається сім'єю і тоді, коли дружина та чоловік у зв'язку з навчанням, роботою, лікуванням, необхідністю догляду за батьками, дітьми та з інших поважних причин не проживають спільно. При цьому дитина належить до сім'ї своїх батьків і тоді, коли спільно з ними не проживає.

            Звертаємо увагу, що відповідно до пункту 13 Положення про порядок призначення житлових субсидій заява та декларація вважаються не поданими у разі: 

   - не внесення у повному обсязі відомостей про зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, а також членів їх сім'ї (дружини/чоловіка, неповнолітніх дітей) незалежно від реєстрації їх місця проживання, а саме: прізвища, ім'я по батькові, інформації про сімейний стан, дати народження, серії/або номеру паспорта, реєстраційного номера облікової картки платника податків або серії та номера паспорта (для осіб, які мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за його серією та номером); 
     - не зазначені відомості про адресу домогосподарства та номери особових рахунків; 

   - відсутня згода на обробку персональних даних про членів домогосподарства та членів сім'ї осіб із складу домогосподарства, доходи яких враховуються під час призначення субсидії, даних про доходи та майно. 
               В разі не зазначення в заяві та декларації вищевказаних даних, відповідно до пункту 13 Положення документи вважаються не поданими, у зв'язку з чим управлінням соціального захисту населення такі заяви розглядатися не будуть. 

            На сьогоднішній день Міністерством соціальної політики України вже надіслані зміни до програмного комплексу, проведений обрахунок розміру житлових субсидій на опалювальний сезон. 
              З 12 листопада поточного року буде розпочата робота з надання сім'ям повідомлень про розмір призначеної субсидії. 
              Крім того, в квитанціях зі сплати за житлово-комунальні послуги за листопад буде відображено суму призначеної субсидії за два місяці (жовтень-листопад). Тобто громадянам буде проведено перерахунок вартості отриманих послуг з урахуванням суми призначеної субсидії. 
              Прийом документів на призначення субсидій на опалювальний сезон продовжується. У разі подання заяви про призначення житлової субсидії та декларації (оформлених належним чином з зазначенням повних та достовірних даних про усіх членів домогосподарства та членів їх сім'ї) протягом двох місяців з початку опалювального сезону житлова субсидія буде призначена з початку такого сезону.

                                                                                              Начальник відділу грошових

                                                                                              Виплат та компенсацій УСЗН

                                                                                              Миргородської міської ради

                                                                                              Савенкова Г.В.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]