Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято захисників України
2017-10-14

14 жовтня у сквері Козацької слави відбувся урочистий мітинг до Дня Захисника України та Дня українського козацтва.  В історичному місці  миргородці дякували захисникам за звитягу, і бойовий дух, які вони щоденно проявляють під час захисту свободи, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.

Впродовж багатьох століть 14 жовтня українці відзначають величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна і День Захисника України. Вітаючи миргородців зі святами міський голова  Сергій Соломаха висловив глибоку і щиру вдячність кожному земляку, який тілом, серцем і душею відчув свою відповідальність і причетність до оборони Вітчизни та повсякчас захищає свою родину, свій народ, свою країну. Побажав захисникам міцного здоров’я, сили, витримки та успіхів, а всім миргородцям - миру, злагоди, добробуту та впевненості у завтрашньому дні.

Під час урочистого заходу, де з вітальними промовами виступили  також представники районної влади, військових частин, громадських організацій та духовенства було вручено грамоти та подяки різного рівня низці миргородців.

Показовий виступ зі стройової підготовки продемонстрували старшокласники рою «Соколята» Миргородської спеціалізованої школи № 5  - переможці обласної військово-патріотичної гри «Петлюрівський вишкіл».

14 жовтня представники громади вшанували пам'ять усіх земляків-героїв, поклали квіти до пам'ятного знаку загиблим учасникам АТО та Меморіальної дошки  і пам'ятного знаку Василю Третецькому з нагоди річниці від Дня народження активіста Майдану.

У рамках святкових заходів до Дня Захисника України у краєзнавчому музеї відкрилася  тематична виставка "Герої не вмирають", а в районному будинку культури  було організовано святковий концерт.

 Фотогалерея  святкового заходу

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]