Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підтримка місцевих товаровиробників - шлях до продовольчої безпеки громади!
2022-08-11

Успіх громади залежить від багатьох чинників і серед них визначальним є рівень наповнення місцевих бюджетів за рахунок власних надходжень. А це, у свою чергу, залежить від розвитку промисловості та підприємництва, адже вони є основними платниками податків до бюджету громади. Тому ми продовжуємо  спілкування та співпрацю з місцевими товаровиробниками. Укотре на зустрічі представників міської влади та місцевих виробників продуктів харчування йшлося про розширення співробітництва сторін та популяризації місцевих товарів на теренах нашої громади.

На тлі військової агресії саме місцеві підприємства та підприємці забезпечили продовольчий фронт, наповнюючи торгівельні мережі та невеликі магазини основними продовольчими товарами. Тож, під час спілкування було запропоновано керівникам та представникам підприємств-виробників варіанти підтримки та популяризації їхньої продукції.

Такими, зокрема, можуть бути ярмарки місцевих товаровиробників чи надання в оренду приміщень комунальної власності для здійснення торгівлі місцевими товарами. За словами заступниці міського голови Наталії Молочко, наразі вектор співпраці між владою і бізнесом спрямований на розширення асортименту миргородської продукції у торговельній мережі громади. А дієве співробітництво надасть змогу жителям громади придбавати продукти харчування за нижчими цінами, сприятиме розвитку підприємництва та сфери надання послуг Миргородської громади.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]