Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
26-a річниця Незалежності України в Миргороді
2017-08-24

 Урочистий мітинг  до Дня Незалежності України відбувся у сквері Козацької слави. З вітальним словом до миргородців та гостей звернулися міський голова Сергій Соломаха, голова  Миргородської районної ради Леонід Яринич, заступник голови Миргородської РДА Олександр Гуржій.

Представники влади акцентували на нелегкому історичному становленню української державності, реформаційних процесах, бажали якнайшвидшого відновлення миру та дякували волонтерам за підтримку українських захисників на передовій.  У рамках заходу відбулося урочисте вручення  відзнак Президента України "За гуманітарну участь   в антитерористичній операції".   На знак вшанування загиблих в АТО земляків учасники мітингу схилили голови у хвилині мовчання та поклали квіти до могил Героїв.

Цього року з 26-ю річницею Незалежності України миргородців також вітали представники міста-побратима Горна Оряховіца (Болгарія) та   міста Анікщай (Литва).   Саме  24 серпня 2017 року відбулося урочисте підписання намірів про  співпрацю та  дружні відносини між Миргородською міською радою та самоврядуванням Анікщяйського району Литовської Республіки.  Литовське місто стало  одинадцятим містом-побратимом Миргорода.

 Фотографії з урочистої події

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]