Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч міського голови з жителями Малих Сорочинців, Довгалівки і Хомутця
2023-10-04

Цього тижня міський голова Сергій Соломаха, його заступники та представники комунальних служб, управлінь та відділів міської ради зустрілися із жителями сіл Малі Сорочинці, Довгалівка і Хомутець. У ході діалогу громадяни розповідають про проблеми, висловлюють пропозиції, отримують відповіді на хвилюючі питання. Найбільше мешканців сіл турбує благоустрій, транспортне сполучення та послуги, які надають приватні комунальні  структури у галузі газопостачання та зв'язку.

У Малих Сорочинцях багато грунтових доріг. Цьогоріч частину доріг було  підсипано, але того замало. А ще дуже заросли дороги, через що часто вимикається  вуличне освітлення.

У селі Довгалівка люди просять звернути увагу на розчистку доріг від снігу  не лише в центрі, а й на околицях села. Ще потрібно облаштувати місцевий пам’ятник жертвам Голодомору. Основними проблемами села люди називають відсутність магазину  та погані дороги.

Жителі Хомутців просять удосконалити систему поводження з відходами.  Інспектор сектору по роботі з органами самоорганізації населення Валентина Шинкаренко розповіла, що завдяки дієвій співпраці з КП “Спецкомунтранс” ця проблема поступово вирішується.

Відповідаючи на запитання громадян Сергій Павлович зазначив, що міська влада робить усе можливе для того, щоб у сільських населених пунктах люди отримували  всі необхідні послуги. Проте для вирішення деяких дійсно болючих питань  потрібне державне регулювання. Міська влада озвучує ці теми перед органами державної влади та просить сприяти у їх вирішенні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]