Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Знайомство з каністерапією
2023-10-06

Каністерапія є одним із видів лікування та реабілітації людини за допомогою звичайних або спеціально відібраних та навчених собак під наглядом кваліфікованих фахівців. Вона використовується в роботі з різними категоріями людей. Особливе значення каністерапія має для людей літнього віку. Собаки каністерапевти сприятливо впливають на осіб з інвалідністю та людей похилого віку і сприяють реабілітації після важких травм, підтримують людей у депресії, із психічними розладами та просто самотніх. Після занять з тваринами у дорослих людей нормалізується тиск, зникає тривожність, покращується пам’ять. Для підопічних Територіального центру спеціалісти Міжнародної гуманітарної організації “INTERSOS” організували та провели заняття – “ Знайомство з каністерапією”.

  Психологиня Людмила Мисяк розповіла присутнім, як потрібно правильно взаємодіяти з тваринами та разом з кінологом продемонстрували вміння собаки каністерапевта. Також відвели час і для знайомства та безпосереднього заняття літніх людей з твариною. Панянки  Університету III віку зовсім не боялися і не втомилися. Собака Альфа доброзичлива до людей і була емоційно стійкою до різних ситуацій й цікавою для спілкування. Для наших підопічних це було щось неймовірне. Ми бачили не тільки щасливі, а й усміхнені обличчя, бажання погладити собаку та поспілкуватися з нею. Для нас дуже важливо, щоб літні люди мали гарний настрій та стабільний психоемоційний стан. Саме для цього і організували це заняття.

  Щиро дякуємо спеціалістам Міжнародної гуманітарної організації “INTERSOS” за цікаву, приємну та корисну зустріч.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]