Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам
2022-11-02

14 жовтня 2022 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову №1168 «Про внесення змін до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам». Вказаними змінами для осіб, які подали заяву, яка формується засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка порталу Дія до 30 квітня 2022 року та не отримали допомогу, подовжено термін звернення до органу соціального захисту населення для отримання допомоги до 1 грудня 2022 року.

Крім того, на територіальні органи Нацсоцслужби покладено функції здійснення контролю  за дотриманням вимог законодавства під час надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам шляхом проведення вибіркової перевірки фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщеної особи, про що складається відповідний акт за формою, встановленою Нацсоцслужбою.

За відсутності внутрішньо переміщеної особи за фактичним місцем проживання/перебування посадова особа територіального органу Нацсоцслужби робить відповідний запис в акті і залишає внутрішньо переміщеній особі повідомлення про необхідність протягом десяти календарних днів прибути до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення.

Посадова особа територіального органу Нацсоцслужби протягом одного робочого дня передає акт органу соціального захисту населення за місцем перебування на обліку внутрішньо переміщеної особи.

У разі коли внутрішньо переміщена особа протягом десяти календарних днів не прибула до органу соціального захисту населення, орган соціального захисту населення приймає рішення про припинення надання допомоги на проживання з наступного місяця.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]