Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Змагання з пляжного футболу
2020-07-01

До Дня молоді та Дня Конституції України на міському пляжі відбулися змагання з пляжного футболу серед аматорських команд міста. Бажання активно провести дозвілля у вихідний день та позмагатися в новому для нашого міста виді спорту виявили шість команд. Спекотні погодні умови не завадили учасникам змагань  продемонструвати хороший рівень індивідуальної та командної підготовки, бажання добитися перемоги в кожній грі.

 Спочатку були проведені ігри команд в підгрупах, а потім стикові матчі, які й визначили підсумкові місця команд в турнірі. У грі за 6 – 5 місця переможцем стала команда «Хорол», за третє - «Дружба». Команда здобула перемогу над вихованцями міської ДЮСШ, а переможцями цьогорічного турніру стали гравці команди «Аякс», які лише в серії післяматчевих дев’ятиметрових ударів перемогли команду «Еркерс». Гравці команди-переможця та призери змагань нагороджені грамотами та медалями міського ЦФЗН «Спорт для всіх».

Кращим бомбардиром змагань став Шавгаров Ілля, а Бобир Станіслав, Козинюк Даниїл, Малишев Микола, Коновал Денис, Трускало Андрій та Радченко Микола були визнані кращими гравцями в своїх командах. Всі вони отримали цінні подарунки, придбані за кошти міського бюджету. Організатори змагань – відділ молоді і спорту міської ради та міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]