Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Змагались діти з особливими потребами
2019-12-03

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю міським ЦФЗН «Спорт для всіх» проведені фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!» з настільного тенісу та волейболу для учнів Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів. Популяризація рухової активності, фізичної культури і спорту серед дітей даної категорії є одним із пріоритетів в роботі центру.

У змаганнях з волейболу перше місце посіла команда 11 класу, друге - 12 класу, третіми стали дев’ятикласники. Серед учасників змагань з настільного тенісу у юнаків переможцем став Микола Мишин, другим - Тимур Дурдієв, бронза - у Олександра Андреєва. Перше місце серед дівчат виборола Сніжана Спектор, срібло - у Карини Гойової, бронза - у Марини Пилипенко. 

Всі учасники заходу отримали солодкі призи (набори печива та соків), а переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями ЦФЗН «Спорт для всіх».

Наступним фізкультурно-оздоровчим заходом для дітей цього навчального закладу стануть змагання зі спортивного туризму на базі міської станції туристів, які заплановані на 11 грудня цього року.

Працівники центру висловлюють вдячність директору школи-інтернату  Похно Є.Є. , вчителю фізичного виховання Колодчуку Р.А. за сприяння у проведенні заходу та активну роботу у пропаганді здорового способу життя серед своїх вихованців.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]