Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зі святом, шановна освітянська спільното!
2022-09-30

Сучасна мережа освіти Миргородської міської територіальної громади – 30 закладів. Останні роки життя країни показали, що освітянська спільнота - це один єдиний міцний колектив. Сьогодні цю згуртовану миргородську освітянську родину привітали з професійним святом, яке традиційно припадає на першу неділю жовтня. Від імені міського голови працівників освіти привітала керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко. Антоніна Борисівна подякувала педагогам за сумлінну працю та їх внесок у нашу Перемогу.

Із нагоди святам колективам та окремим працівникам закладів було вручено відзнаки Полтавської ОДА, Миргородської міської ради, управління освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради.

Вітаючи колег зі святом, начальник управління освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради Тетяна Колибельнік, також подякувала колегам за педагогічну, виховну та патріотичну роботу. На зібранні також було представлено новопризначених керівників освітніх, позашкільних  установ, Центру професійного розвитку педагогічних працівників, переміщених в наше місто структурних підрозділів Державного закладу "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка".

Особливі слова подяки  були висловлені працівникам закладів освіти, які зi зброєю в руках захищають право на мирне життя і навчання: Дейнеці Павлові, Гутніку Роману, Семеренко Віталію, Деркачу Руслану, Карбану Анатолію, Стукалу Сергію, Синельнік Ларисі, Супруненку Анатолію, Лупинос Олександру, Байбузі Вячеславу, Ходько Валентині, Здорову Володимиру, Лищенку Юрію, Литці Сергію. 

Хвилиною мовчання  на зібранні вшанували пам'ять полеглих на війні земляків та колеги, педагога, воїна і Героя - Юрія Губаньова Він був  випускником місцевої 7-ї школи, кращим студентом Полтавського педуніверситету.

Війна торкнулася кожної миргородської родини, стала частиною нашого життя, а перемога у ній стала спільною метою всього українського народу.

Зі святом, шановні педагоги! 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]